Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1 , ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ




Ο Πανιώνιος νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Νέα Σμύρνη και έκανε μεγάλο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν ο Πανιώνιος, ο οποίος μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να κλείσει από νωρίς στα καρέ του τον Απόλλωνα. Το κατάφερε και δικαιώθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Καμπάνταης έδωσε στον Καρατζιοβαλή και αυτός "έγραψε" το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού ο Βέντζιος απάντησε στο 35ο λεπτό μετά από λάθος του Παπαδόπουλου.
Το γκολ των Ποντίων δεν άλλαξε σημαντικά την εικόνα της αναμέτρησης, αφού ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να σκοράρει ξανά, στο 37ο λεπτό, με το εξαιρετικό γυριστό σουτ του Λεωνίδα Καμπάνταη.
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Μενδρινό στο 84ο λεπτό. Ο έμπειρος μέσος των "κυανέρυθρων" βρέθηκε σε θέση βολής και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Παπαδόπουλος, Πάνος, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος (46’ Mενδρινός), Ριβέρο, Γιάννου (63’ Μαρουκάκης), Ντούνης, Λάζνικ, Καμπάνταης (72’ Καλτσάς)
Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Βέντζιος (68’ Ορφανός), Βέργος, Πέλκας (64’ Παρμαξίδης), Πασιαλής (54’ Βλάχος), Κουάντιο, Αθανασιάδης.
πηγη: contra.gr
Σημαντική παρουσία φιλάθλων του Απολλωνα που ταξίδεψαν απο Θεσσαλονίκη αλλά και απο περιοχές της Αττικής. Συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 Απολλωνιστές που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα . Συγκεκριμένα απο το ROSSONERI CLUB αλλά και απο το ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΝΙΔΙΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου